company

Tricks for Bricks staat voor een origineel concept in de vastgoedsector. We combineren niet alleen marketing-en verkoopdiensten onder één dak, we doen dat bovendien ook uitsluitend met de naam van uw project en met de exclusiviteit die uw project verdient. Flexibel, efficiënt en rendabel!

Ontstaansgeschiedenis

Tricks for Bricks is ontstaan vanuit zeven jaar marketingexpertise in vastgoed. Vanuit een unieke positie die de behoeften van ontwikkelaars rond de inzet van een coherente verkooporganisatie haarfijn heeft bloot gelegd. Een organisatie waarin marketing de verkoop aanstuurt en verkoop de marketing.

Tricks academy

Een persoonlijk opleidingsplan

Op verschillende manieren wil Tricks for Bricks zijn medewerkers de mogelijkheid bieden om verder te groeien. Wij bieden de opportuniteit en de omkadering hun talenten volledig te laten ontplooien in de vastgoedsector. We zorgen ervoor dat zij worden ingeschakeld in een project dat past bij hun individuele ambities en verwachtingen. Desgevallend werken we samen een persoonlijk opleidingstraject uit.

Daarvoor bieden we de ideale omgeving: elke dag staan wij in contact met juristen, fiscalisten en financiële experts. Het is de ideale biotoop voor onze verkopers om snel op elke vraag van een potentiële klant te kunnen antwoorden.