company

Tricks for Bricks staat voor een origineel concept in de vastgoedsector. We combineren niet alleen marketing-en verkoopdiensten onder één dak, we doen dat bovendien ook uitsluitend met de naam van uw project en met de exclusiviteit die uw project verdient. Flexibel, efficiënt en rendabel!

Ontstaansgeschiedenis

Tricks for Bricks is ontstaan vanuit zeven jaar marketingexpertise in vastgoed. Vanuit een unieke positie die de behoeften van ontwikkelaars rond de inzet van een coherente verkooporganisatie haarfijn heeft bloot gelegd. Een organisatie waarin marketing de verkoop aanstuurt en verkoop de marketing.

Tricks interim sales force

Onze verkopers passen perfect in úw doelstellingen!

We hoeven het u niet te vertellen: vergunningsprocedures  worden steeds meer onvoorspelbaar. Én ze duren langer!

Een eigen verkoopteam aan de slag houden, wordt daardoor een steeds grotere uitdaging. Want het ene kwartaal hebt u een méér aanbod en méér werk dan het andere. Voor een flexibele oplossing rond het inzetten van verkopers kan u voortaan óók bij Tricks for Bricks terecht. Onze verkopers werken onder úw naam, passen zich in úw werkwijze en gaan steeds opnieuw voor de verkoopresultaten.

 Tricks Academy, de bron van onze sales expertise

Op verschillende manieren wil Tricks for Bricks zijn medewerkers de mogelijkheid bieden om verder te groeien. Want daar profiteren in de eerste plaats onze opdrachtgevers van. We bieden de opportuniteit en de omkadering om verkoop- en marketingtalent volledig te laten ontplooien in de vastgoedsector. Desgevallend werken we samen een persoonlijk opleidingstraject uit.

Daarvoor bieden we de ideale omgeving: elke dag staan wij in contact met juristen, fiscalisten en financiële experts. Het is de ideale biotoop voor onze verkopers om snel op elke vraag van een potentiële klant te kunnen antwoorden.