team

Creativiteit, ervaring  en een flinke scheut pioniersgeest. Dat zijn de ingrediënten van het Tricks team. En de gedrevenheid om op vlak van marketing en verkoop van uw project het beste te maken uit de wijde omgeving, natuurlijk.

Peter De Smedt

Managing director

Snoep, vorkheftrucks, verzekeringen, auto's, pacemakers,... Er zijn weinig producten waar Peter zijn marketingopleiding en -expertise door de jaren heen niét heeft voor gebruikt. De passie voor het vak bracht hem als consultant bij toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland.

In 2007 stond Peter mee aan de wieg van het eerste Belgische, gespecialiseerde marketingbureau voor vastgoedontwikkeling. Vanuit dat apart venster op de markt werd het duidelijk dat er plaats was voor een nieuw bedrijf. Met geheel eigen accenten.

Vrije tijd staat voor Peter gelijk met reizen. Als gepassioneerd zeiler liefst naar bestemmingen aan het water.

Peter De Smedt

0475 84 90 20

Thomas Van der Sypt

Verkoper residentieel vastgoed

Thomas brengt zijn jarenlange ervaring als makelaar en zijn internationale opleiding in vastgoedkunde samen tot een onschatbare expertise in vastgoed.

Die expertise gooit hij in de strijd om van uw project een verkoopsucces te maken.
Thomas wordt dus in de eerste plaats blij van verkoopovereenkomsten. Dat was trouwens al het geval toen hij de stiel leerde bij het Gentse vastgoedkantoor Defooz.

De zeldzame momenten dat Thomas niét met de verkoop van uw projecten bezig is, zit hij op zijn paard. Wel letterlijk te nemen in dit geval.

Thomas Van der Sypt

0473 44 76 91

Jo Borremans

Project- en productiemanager

Jo Borremans kreeg het ondernemerschap met de moedermelk binnen. Hem moet je niks leren over opportuniteiten zoeken en kansen grijpen.

Dat bracht hem niet alleen tot zakelijke successen, het bracht hem en zijn gezin eveneens in een zeilboot nagenoeg de wereld rond.

Sinds hij terug in het land is, bouwt Jo mee aan het Tricks for Bricks succes.

Als project en productiemanager is hij de spil in het operationele Tricks for Bricks web.

Jo Borremans

0468 17 07 73

Lisa Van Vaerenbergh

Office Manager

Ervaring in vastgoedcommercialisatie,
organisatorisch geniaal en de spil in de 'Tricks' administratie... Lisa is het baken in onze creatief-hectische organisatie.

Lisa Van Vaerenbergh

053 76 85 82

Els Westhovens

Grafisch Vormgever

Els pakt je in. Daar heeft ze ervaring mee. Als grafisch expert in de verpakkingswereld kan dat ook niet anders. En wij vinden dat ook niet erg. Want dat betekent dat Els met complexe grafische modellen overweg kan. En sterk is in branding en logo's. Daar profiteren wij samen van. Want goeie grafische vormgeving gaat over het oog voor detail. En dat heeft Els. Samen met een charmant Limburgs accent.

Wanneer Els niet ondergedompeld zit in typografie en druktechnieken, is ze op vakantie. Liefst naar bestemmingen waar men lekker kookt.

Els Westhovens

053 76 85 82

Jan-Klaas Van Den Meersche

Web developer

Jarenlang heeft Jan-Klaas zijn analytische geest gebruikt om websites te bouwen in tal van sectoren.

Die kennis en expertise gooit Jan-Klaas bij Tricks for Bricks
in de strijd om de beste websites te bouwen en de meest efficiënte digitale campagnes van de vastgoedsector te voeren.

Jan-Klaas Van Den Meersche

053 76 85 88

Astrid Roelant

Verkoopster residentieel vastgoed

Astrid is tussen de immo-aanbiedingen geboren. Het mag u dus niet verbazen dat zij onmiddellijk na haar vastgoedopleiding de weg naar het Tricks for Bricks team vond.

Als compensatie voor haar professionele verkoopactiviteiten, organiseert zij haar vrije tijd rond koopactiviteiten: Shoppen en de wereld rondreizen maken Astrid helemaal gelukkig.

Astrid Roelant

0498 79 26 95