team

Creativiteit, ervaring  en een flinke scheut pioniersgeest. Dat zijn de ingrediënten van het Tricks team. En de gedrevenheid om op vlak van marketing en verkoop van uw project het beste te maken uit de wijde omgeving, natuurlijk.

Peter De Smedt

Managing director

Snoep, vorkheftrucks, verzekeringen, auto's, pacemakers,... Er zijn weinig producten waar Peter zijn marketingopleiding en -expertise door de jaren heen niét heeft voor gebruikt. De passie voor het vak bracht hem als consultant bij toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland.

In 2007 stond Peter mee aan de wieg van het eerste Belgische, gespecialiseerde marketingbureau voor vastgoedontwikkeling. Vanuit dat apart venster op de markt werd het duidelijk dat er plaats was voor een nieuw bedrijf. Met geheel eigen accenten.

Vrije tijd staat voor Peter gelijk met reizen. Als gepassioneerd zeiler liefst naar bestemmingen aan het water.

Peter De Smedt

0475 84 90 20

Bart Uyttersprot

Managing partner

Als promotor van kantoorprojecten, heeft Bart een jarenlange ervaring in het analyseren van ontwikkelingsopportuniteiten, de verkoop én het verkoopmanagement.

Bart herkent als geen ander de kwaliteiten en het potentieel van vastgoedprojecten.

Bij Tricks for Bricks levert hij advies en zet hij mee de krijtlijnen uit.

Wanneer Bart niet aan het werk is, vind je hem op of naast een voetbalveld.

Bart Uyttersprot

0476 68 89 63

Thomas Van der Sypt

Verkoper residentieel vastgoed

Thomas brengt zijn jarenlange ervaring als makelaar en zijn internationale opleiding in vastgoedkunde samen tot een onschatbare expertise in vastgoed.

Die expertise gooit hij in de strijd om van uw project een verkoopsucces te maken.
Thomas wordt dus in de eerste plaats blij van verkoopovereenkomsten. Dat was trouwens al het geval toen hij de stiel leerde bij het Gentse vastgoedkantoor Defooz.

De zeldzame momenten dat Thomas niét met de verkoop van uw projecten bezig is, zit hij op zijn paard. Wel letterlijk te nemen in dit geval.

Thomas Van der Sypt

0473 44 76 91

Jo Borremans

Project- en productiemanager

Jo Borremans kreeg het ondernemerschap met de moedermelk binnen. Hem moet je niks leren over opportuniteiten zoeken en kansen grijpen.

Dat bracht hem niet alleen tot zakelijke successen, het bracht hem en zijn gezin eveneens in een zeilboot nagenoeg de wereld rond.

Sinds hij terug in het land is, bouwt Jo mee aan het Tricks for Bricks succes.

Als project en productiemanager is hij de spil in het operationele Tricks for Bricks web.

Jo Borremans

0468 17 07 73

Els Westhovens

Grafisch Vormgever

Els pakt je in. Daar heeft ze ervaring mee. Als grafisch expert in de verpakkingswereld kan dat ook niet anders. En wij vinden dat ook niet erg. Want dat betekent dat Els met complexe grafische modellen overweg kan. En sterk is in branding en logo's. Daar profiteren wij samen van. Want goeie grafische vormgeving gaat over het oog voor detail. En dat heeft Els. Samen met een charmant Limburgs accent.

Wanneer Els niet ondergedompeld zit in typografie en druktechnieken, is ze op vakantie. Liefst naar bestemmingen waar men lekker kookt.

Els Westhovens

053 76 85 82

Steven Dobbelaere

Web developer

Wie denkt dat ze alleen aan de westkust van de Verenigde Staten te vinden zijn, heeft het goed mis. Ook in Oostduinkerke groeien
echte beachboys op. Het beste bewijs daarvan
is onze webspecialist Steven Dobbelaere.

Tijdens de week ruilt hij het strand echter voor een digitale surfomgeving. Het wereldwijde web heeft voor Steven weinig geheimen. Waardoor hij voor elk project nagenoeg altijd de best werkende online oplossing vindt. Zijn jarenlange ervaring
als online consultant voor grote bedrijven en premium merken
speelt daarin natuurlijk een belangrijke rol.

In zijn vrije tijd is Steven, behalve op het water, ook op de deelnemerslijsten van de betere loopwedstrijd te vinden.

Steven Dobbelaere

053 76 85 88

Astrid Roelant

Verkoopster residentieel vastgoed

Astrid is tussen de immo-aanbiedingen geboren. Het mag u dus niet verbazen dat zij onmiddellijk na haar vastgoedopleiding de weg naar het Tricks for Bricks team vond.

Als compensatie voor haar professionele verkoopactiviteiten, organiseert zij haar vrije tijd rond koopactiviteiten: Shoppen en de wereld rondreizen maken Astrid helemaal gelukkig.

Astrid Roelant

0498 79 26 95