Communicatie & Marketing

Verkoop

Verkoop ondersteuning

Verkoop ondersteuning

Verkoopondersteuning, het cement van een efficiënt verkoopproces

De meeste projectontwikkelaars hebben een ‘kloppend hart’ van vaste medewerkers en daaromheen een flexibele schil van projectgebonden mensen. Bij die laatste horen vaak de makelaars. Zij vormen immers meestal de ‘sales force’ van een project. Deze verkoopmensen moeten echter gemotiveerd en gecoached worden. Bovendien moeten zij permanent kunnen beschikken over efficiënt presentatiemateriaal en ondersteund met de juiste promocampagnes.

Onze verkoopondersteuning heeft daarom een dubbele functie. Het zorgt niet alleen voor een sterke motivatie van uw verkoopteam, ze zorgt voor creatieve en opvallende campagnes en een waterdichte rapportering van alle marketing- en verkoopsinitiatieven.

Wil u meer weten over onze verkoopondersteunende diensten?
Neem dan contact op via 0475 84 90 20

Communicatie & Marketing

Communicatie en marketing, de fundamenten van een geslaagd project

U ontwikkelt fantastische projecten. Want van projectontwikkeling hoeft niemand u iets te leren. Maar hoe wordt uw project onthaald door de buurt? Beantwoordt het aan een vraag in de markt? Hoe positioneert u het? Aan welke doelgroep gaat u het verkopen en wie zal dat doen? Voor het antwoord op al die vragen kan u bij Tricks for Bricks terecht. Van de ontwikkeling van een sterk merk tot de verkoopopvolging staan wij u met raad en daad bij. Op vlak van branding, visualisaties, brochures, websites, mediaplanning, verkoop en verkoopacties hebben we immers een jarenlange en gespecialiseerde ervaring in huis.

Tricks for Bricks communiceert en commercialiseert voor u.

Wil u meer weten over onze communicatie- en marketingdiensten?
Neem dan contact op via 0475 84 90 20

Verkoop

Verkopers op maat. De bouwstenen van de commercialisatie

Onze verkopers stellen hun motivatie en hun kunde helemaal ter beschikking van uw vastgoedproject. Daarvoor dompelen zij zich helemaal onder in uw project en in de eigenschappen ervan. Ze gaan daarbij ook zeer dicht bij de organisatie van onze opdrachtgevers staan. Het resultaat is maatwerk dat naadloos aansluit op de specifieke situatie en wensen van onze klanten. Geen standaardoplossingen, maar oplossingen die specifiek gericht zijn op de organisatie, de doelstellingen en de timing van een project.

Niet alle bestaande Tricks for Bricks verkopers zijn onmiddellijk beschikbaar of hebben exact dát profiel wat uw project kan gebruiken. Betrek ons daarom zo vroeg mogelijk bij uw ontwikkelingsplannen. Dan hebben we de tijd om vóór de commercialisatie van start gaat, precies dát verkoopprofiel te vinden wat uw project nodig heeft.

In elk geval stellen wij flexibele, creatieve en professionele mensen ter beschikking die initiatief nemen en die zich blijven ontwikkelen. Door de ervaring die zij opdoen tijdens diverse opdrachten, weten onze medewerkers zich zeer snel in te werken in uw project en bieden zij een onmiddellijke meerwaarde. Bovendien worden zij met behulp van onze ‘Tricks Academy’ permanent bijgestaan met een individueel opleidingsplan.

Wil u meer weten over onze verkoopdiensten?
Neem dan contact op via 0475 84 90 20